GROEN EN DUURZAAM TUINONTWERP

Wat klanten zeggen over mij
 

Onze ervaring met Bureau TUUN is enkel en alleen positief te noemen. Arjo nam vrij snel contact met ons op en tijdens het gesprek hebben we gemerkt dat hij goed kan luisteren. We hebben een scherpe offerte gekregen voor het maken van een tuinontwerp met een plantenplan. We gingen akkoord met de prijs en daarna is hij gelijk aan het werk gegaan. De schetsen die hij voor ons heeft gemaakt voldeden aan onze wensen. Hij had ons meerdere keuzes gegeven, maar we hoefden niet lang na te denken. Het definitief ontwerp en het plantenplan waren ook vlot klaar. Dus al met al flink tevreden.

Anonieme opdrachtgever.

 

Via Google kwam ik bij Arjo terecht, nieuw bedrijf dat trok mij wel aan. Na een prettig gesprek, uitgelegd wat we wilden, kwam Arjo met 3 ontwerpen waarvan eentje uitgekozen. 2 weken later mooi uitgewerkte tekening plus een plantenplan. Helaas wordt het plan volgend jaar uitgevoerd, ben erg benieuwd naar het resultaat.

Familie Bekker 

'Arjo heeft onze ideeën omgezet in een concreet plan'.

In onze tuin hebben we voornamelijk gras, wat makkelijk te onderhouden is. Toch zochten we naar meer sfeer en waren we zoekende in het bepalen van een passende plaats voor bomen en planten in onze tuin. Met Arjo hebben we eerst onze gedachten besproken en een ronde gelopen door te tuin. Daarna is hij aan de slag gegaan met tekenen. Hij heeft daarbij rekening gehouden met de windrichting en zonrichting wat medebepalend is wat voor bomen of planten je neer kunt zetten. Dat was voor ons heel verhelderend. De details die hij heeft aangebracht in de tekening zorgde voor een concreet beeld van hoe de tuin ingedeeld kan worden. We hebben naar aanleiding daarvan betere beslissingen voor onze tuin kunnen nemen m.b.t. het aanschaffen van bomen en de plaatsbepaling daarvan.

De offerte voor het tekenen van de tuin is duidelijk opgesteld en biedt de mogelijkheid om verder uitgebreid te worden als de klant dat wenst.

De wensen van de klant staan centraal en Arjo weet daar een concrete invulling aan te geven.

Hartelijke groet,

Familie Braal